TYPO3 Association

I hjertet af TYPO3 findes non-profit organisationen TYPO3 Association, som er ansvarlig for det internationale udviklingsarbejde i TYPO3. Siden grundlæggelsen i 2004, har TYPO3 Association været i stand til at tiltrække medlemmer, virksomheder og freelancere fra hele verden.

TYPO3 Associations vigtigste mål er at støtte udviklingen på et solidt grundlag og forbedre gennemsigtigheden og effektiviteten af forskellige aspekter af TYPO3. Arbejdet i TYPO3 Association er finansieret af medlemmer og sponsorer, hvor midlerne går direkte til udvikling, støtte, forbedring og markedsføring af de forskellige TYPO3 projekter.

Mål for TYPO3 Association

  • Afholde arrangementer med henblik på information og efteruddannelse.
  • Intern og ekstern kommunikation til at sprede viden og kompetencer til brug af systemet.
  • Vedvarende og langsigtet udvikling af software projektet TYPO3.
  • Sikre varemærkerettigheder i TYPO3 Community’s interesse.

Læs mere om TYPO3 Association på typo3.org og det internationale community.

Nyheder fra TYPO3 Association

Se oversigten over de seneste nyheder fra TYPO3 Association.

Certificering i TYPO3

TYPO3 CMS Certifikation forbedrer kvaliteten af TYPO3 CMS løsninger. TYPO3 Integrator Certification er udbudt af TYPO3 Association og sikrer, at leverandøren har den fornødne viden til at gennemføre en vellykket TYPO3 webløsning.

I 2008 tog den første TYPO3 CMS Integrator eksamen sted i München, Tyskland. I løbet af de sidste fire år, er eksamen blevet afholdt i 17 lande med deltagere fra 27 lande. Certificeringsprogrammet kan siges at være en succes hos både professionelle og virksomheder, der værdsætter den kvalitetssikring som en certifikation indeholder.

Certificering 24/7 i hele verden

I 2013 begyndte TYPO3 at tilbyde certificering i hele verden med en ny partner Pearson VUE. På den måde kan TYPO3 tilbyde certificeringseksamen til enhver tid og til ethvert sted. Pearson VUE’s tjenester er tilgængelige i 175 lande i over 5.000 test centre. Certificerings Teamet definere “Den certificerede TYPO3 CMS integrator” som følgende: “Den TYPO3 CMS certificerede integrator udvikler skabelonen for en hjemmeside, konfigurerer alle de nødvendige funktioner og skaber rettigheder for backend-bruger adgang. Den TYPO3 CMS certificerede integrator installerer ikke TYPO3 på webserveren og programmerer ikke funktionerne. Den TYPO3 CMS integrator ved hvordan man konfigurerer det forudinstallerede TYPO3 ved hjælp af installationsprogrammet.” Certifikationen er gyldig i 36 måneder og omfatter oplysninger omkring den version som eksaminanden tog eksamen i. 

Fordele og succes

Indenfor de sidste år er TYPO3 blevet en af de vigtigste aktører på CMS-markedet. Med den voksende succes stiger forventninger konstant hos kunder og samarbejdspartnere. Udover den grundlæggende viden om HTML og CSS, blev indgående kendskab til den underliggende teknologi afgørende for projekternes succes. 

TYPO3 DanmarkTYPO3 Danmark
This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org