TYPO3 CMS

Med mere end 500.000 installationer er TYPO3 CMS et af de mest udbredte Enterprise Content Management Systemer til hjemmesider, intranet, web og mobile applikationer i hele verden.

Uanset om du ønsker at implementere en mindre hjemmeside til din virksomhed eller non-profit organisation, eller du har brug for en stor og skalerbar flersproget portal til din globale virksomhed, eller ønsker at publicere indhold på tværs af alle former for devices herunder mobil, så er TYPO3 CMS det rigtige valg.

TYPO3 CMS er grundlaget for moderne content management - altid med fokus på aktuelle behov for virksomheder og offentlige institutioner. Markedskravene har haft afgørende betydning for projektets succes, og systemet byder på stor fleksibilitet og et væld af udvidelsesmuligheder, og kommer herudover med et færdigt sæt af klargjorte rammer, funktioner og moduler.

TYPO3 er licenceret under GPL

TYPO3 er licenceret under GPL, hvilket giver flere fordele:

 • Ingen licensomkostninger
 • 100% af dit budget anvendes til tilpasning efter dine behov
 • Fuld fleksibilitet i tilpasningen til dine behov
 • Ekstra grad af sikkerhed via gennemsigtighed

TYPO3 CMS er for alle

For webredaktører er TYPO3 et brugervenligt og nemt tilgængeligt system, som giver mulighed for at producere og vedligeholde websites med avancerede funktioner. Med TYPO3 kan alle deltage i webbaseret kommunikation og kunderelationer. Omfattet er også kommunikationssystemer til brug for interne arbejdsfunktioner.

For administratorer og indholdsredaktører kan TYPO3 være et særdeles detaljeret og brugerbaseret system til professionel implementering og oprettelse af indhold.

Webudviklere og bureauer vil værdsætte den fuldstændige opdeling mellem design og indhold. TYPO3 begrænser ikke de valgmuligheder en professionel webdesigner stiller krav om. Websider kan hurtigt og nemt tilpasses et nyt design. TYPO3 er databasebaseret og kan nemt sættes op til at levere websider som er tilpasset den enkeltes virksomheds behov og image.

Kernefunktioner

Den største fordel ved at bruge en CMS til din hjemmeside er muligheden for at kontrollere dit indhold adskilt fra layout- eller design. Med en kraftfuld CMS som TYPO3 CMS kan du tilføje, ændre og fjerne tekst, billeder og plug-ins på dit websted uden at installere noget proprietær software eller betale en tredjepart. På grund af den enkle administration og redaktions værktøj i TYPO3 CMS, kan du køre og redigere enhver form for website, personlige eller forretningsmæssige, uden at lære HTML, CSS, programmering, eller web design. Naturligvis, er der andre CMS løsninger derude, men TYPO3 CMS har nogle unikke egenskaber, der gør det en stor mulighed for websteder af alle størrelser, fra små til store.

At være blandt de bedste har aldrig været let, men når det kommer til brugervenlighed og funktionalitet tager vi tingene alvorligt.

Et hurtigt overblik

 • Open Source - ingen licens omkostninger
 • Flersproget - 50+ backend lokaliseringer (sprog)
 • Fokus på sikkerhed - active security management
 • Workspaces & Versionering - integreret udviklings- og redigeringsworkflows
 • Mulighed for skallering - udvidelse via API-based framework
 • Multisites - Håndtering af mange sites og apps fra en og samme TYPO3 installation
 • Rettighedsstyring - Kontrol og håndtering af rettigheder for redaktør grupper, brugere, sites, sider og indholdstyper mv.
 • HTML5 & Mobile Ready - Publish future proof content
 • Professional Service - support fra TYPO3 CMS Certified Integrators
 • Utallige udvidelsesmuligheder - over 6.000 gratis extensions 

Mere information

Læs mere på typo3.org og typo3.com om TYPO3 CMS (på engelsk):

 • Krav
 • Skærmbilleder
 • TYPO3 CMS udviklingsplaner
 • Kerne funktionaliteter

Historien bag

TYPO3 CMS blev stiftet af Kasper Skårhøj i 1997. På daværende tidspunkt var udtrykket ”Content Management” stadig meget ukendt, men som websider blev mere og mere komplekse, var ideen om at have et system, der adskilte design og indhold, en løsning på et spirende problem.

I 2002 blev det første TYPO3 Community møde afholdt. Da TYPO3 CMS ekspanderede internationalt, ville mange brugere gerne i personlig kontakt med andre TYPO3 entusiaster. På baggrund af denne efterspørgsel, blev lokale TYPO3 User Groups møder etableret. User Groups møder bliver afholdt løbende og er åbne for alle, der ønsker at være med til at bidrage til udviklingen af TYPO3 CMS.

I 2004 blev TYPO3 Association dannet. TYPO3 Association styrer det internationale udviklingsarbejde omkring TYPO3 CMS og sikrer, at fundamentet for TYPO3 CMS fortsat vil blive forbedret i fremtiden til brugernes behov. I dag har TYPO3 CMS udviklere over hele verden. Dette inkluderer blandt andet i lande som Danmark, Frankrig, Holland, Indien, Italien, Sverige, Tyskland og USA.

TYPO3 DanmarkTYPO3 Danmark
This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org